Victor Ciutacu: De ce tace Iohannis?! Și aici vine surpriza

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a prezentat un document, joi seară, la România TV.

„V-am promis ceva absolut delicios. (...) V-ați întrebat de ce tace domnul președinte în privința uriașului scandal în care este implicat domnul Augustin Lazăr?! E o întreagă dezbatere. (...) Am documentul. Este extrem, extrem de interesant. Un cetățean al României, numele nici măcar nu are importanță, a făcut o solicitare pe Legea informațiilor publice cu privire la scandalul în care e implicat domnul Lazăr și ce părere are domnul președinte Iohannis. Uitați și documentul. Și i s-a răspuns de la Administrația Prezidențială.

(...) Și aici vine surpriza: Exprimarea unor opinii de către președintele României, fie și în baza unor articole din mass-media, nu poate face obiectul unei solicitări de comunicare de informații de interes public, așa cum sunt ele definite în Legea 544/2001. În cazul derulării procedurii prevăzute de lege, de selecție și propunere în funcția de procuror general al României, președintele își va exprima punctul de vedere în conformitate cu prevederile Constituției și ale legilor în vigoare.

În ceea ce privește informațiile din mass-media pe care vă fundamentați solicitarea, vă informăm că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a emis un comunicat de presă cu clarificări.

Mi se pare mie sau domnul președinte a spus că este de acord cu punctul de vedere al domnului Lazăr?", a spus Victor Ciutacu, joi seară, la România TV.

VEZI ȘI: Adrian Năstase, mesaj adresat lui Iohannis la România TV: "Îi aduc aminte!" Sugestie pentru Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel