Victor Ciutacu, către Cristina Neagu: Nimeni nu-ți dădea poala de bani...

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Sportiva Cristina Neagu a anunțat că a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru încă un sezon. Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, în termeni duri, anunțul. 

Jurnalistul Victor Ciutacu îi transmite Cristinei Neagu că a semnat prelungirea contractului pentru banii pe care-i ia de la CSM, subliniind că, în sportul de performanță, vedetele primesc premii financiare după îndeplinirea obiectivelor, nu cu speranța unor minuni. Victor Ciutacu o felicită că și-a asigurat confortul financiar și o îndeamnă să urmeze modele care trag echipa după ele și aduc rezultate. 

Vezi și: Cristina Neagu a semnat. Unde va juca cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina, cu toată dragostea și admirația pentru uriașul tău talent, ai semnat prelungirea pentru că, la banii care se dau în handbalul feminin mondial și la starea ta de sănătate, nimeni nu îți mai dădea poala de bani pe care o iei la CSM. Lasă-mă să cred că, dacă aveai o ofertă măcar similară de la Gyor, multinaționala aia care câștigă în dracii ăia mari trofee, acum citeam că ai ales performanța.

Habar n-am cât meriți, dar, cu siguranță, cele două lucruri notabile de la (re)venirea la în țară au fost schimbarea la foc continuu a antrenorilor (obicei strămoșesc la CSM) și ratarea calificării în Final 4 (penibilă premieră). Peste tot în sportul de mare performanță, acolo unde sunt și bani de cheltuit, vedetele sunt premiate financiar după îndeplinirea obiectivelor, nu în așteptarea unor minuni iluzorii.

Una peste alta, felicitări pentru asigurarea confortului financiar (nu-i de colea să iei cât cel mai de succes antrenor din lume, unul Ambros Martin), succes pe mai departe și trage echipa după tine cu rezultate. Așa cum fac Hansen, Karabatic, Gorbicz, Amorim, Groot sau Viahireva.” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel