Vicol, în lacrimi după moartea lui Răzvan Ciobanu: ''Îmi spunea că o să facă ceva să-l țin minte...''

Laura Vicol
Laura Vicol

Moartea lui Răzvan Ciobanu a venit ca un cutremur pentru Laura Vicol. Avocatul nu își mai poate stăpâni lacrimile de la aflarea veștii tragice.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în noaptea de duminică spre luni într-un accident de circulație, petrecut la intrarea în comuna Sălcele, din județul Constanța.

Vestea a venit ca un șoc pentru întreaga țară. Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului, nu își mai poate stăpâni lacrimile de când a aflat de moartea acestuia.

27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am bucurat, am ras si am plans impreuna..depresii am avut amandoi, ne prindea dimineata la telefon..o viata de amintiri am strans cu el..sunt convinsa ca rade acum de mine, imi zicea mereu cand ii spuneam ca nu-l mai sun niciodata, ca o sa faca ceva sa-l tin minte..

Dulapurile mele sunt pline de creatiile lui..cel mai bun designer roman a plecat in Saptamana Luminata..

Plang, v-as fi scris mai multe, dar nu mai vad de lacrimi...Dumnezeu sa te ierte, odihneste-te in pace, Razvanu meu!, a scris Laura Vicol pe pagina sa de Facebook.

(w670h447) Laura Vico

Vezi și: Buletinul unui bărbat din Călărași, găsit în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Detalii cutremurătoare ale anchetei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel