Viceprimarul Bădulescu, mesaj către o jurnalistă: ”Ești o vacă!”. Radu Banciu: Ea era o nimeni

Radu Banciu
Radu Banciu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a jignit o jurnalistă de la Evenimentul Zilei, din cauza că a scris afirmațiile sale despre mersul pe bicicletă.

Viceprimarul a dat vina pe altcineva că a făcut respectivele declarații, deși este pe Internet înregistrarea video. Mai mult, Aurelian Bădulescu i-a scris jurnalistei de la evz.ro ”ești o vacă”. Pentru Libertatea, a afirmat că a fost o greșeală, că era într-o altă discuție și ”ce o fi crezut femeia despre el”, dar nu a revenit cu scuze sau cu vreun mesaj către aceasta. 

Ironic, Radu Banciu a spus, la B1 TV, că ”Departe de noi gândul să considerăm că ar fi discriminare, mai ales că n-a făcut-o vacă neagră. (...) E relativ destul de grav s-o faci pe una vacă. (...) Într-o altă lume, scandalul era cât casa. Cert e că vrem să-i asigurăm și pe domnii de la CNCD și pe cei de la CNA: stați liniștiți nu s-a întâmplat nimic. Ea era o nimeni, este albă și până la urmă a fost discriminată de unul care îi era superior, care, dacă dă două telefoane, o dă afară de la ziar. Evident, e prima dată când insultă o jurnalistă.(...) Lasă că jurnalista mai are de învățat, să bage capul la ghidon și să-și vadă de drumul ei.” 

”Sper că v-a căzut bine că ați insultat-o” i-a transmis Radu Banciu lui Aurelian Bădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel