EXCLUSIV  Vicepreședintele organizației de femei PSD Timiș a murit. Maria Grapini: ”E un șoc!” Ce a spus după mesajul care a stârnit revoltă pe Facebook

Maria Grapini
Maria Grapini

Un lider al Organizaţiei de Femei PSD Timiş a murit, sâmbătă, la Constanța, din cauza unui infarct, a anunţat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă. „Este un șoc”, a spus, pentru DCNews, Maria Grapini, care a comentat și mesajele îngrozitoare publicate pe rețeaua de socializare Facebook.

Viorica Dăncilă a început conferinţa de presă de la Constanța anunţând decesul unei colege. „A avut loc un eveniment care ne-a întristat pe toţi. Vicepreşedintele organizaţiei femeilor social-democrate de la Timiş a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral, împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la şcoala de vară, iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi, din păcate, nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleanţe familiei", a spus liderul PSD.

Și Maria Grapini a transmis condoleanțe familiei. „Joi și vineri, am fost împreună. Era cu zâmbetul pe buze. O femeie deschisă, veselă și foarte bună la suflet. A organizat numeroase acțiuni caritabile pentru copii, elevi, familii nevoiașe. Efectiv este un șoc! Eu nu pot să cred încă... Mă uit la poza ei și nu-mi vine să cred. Îmi pare atât de rău. Dacă noi ne simțim așa, familia cred că este absolut devastată. E cumplit", a spus, pentru DCNews, Maria Grapini.

Pe Facebook, au apărut mesaje care au stârnit revoltă. Un internaut scria: „Asemenea știri îmi fac ziua perfectă! (...) să crape săptămânal câte unul".

„Nu pot să cred că cineva poate să se bucure de moartea cuiva", a reacționat imediat Maria Grapini. „Este incredibil... Dacă am ajuns să dorim mortea unei persoane, am ajuns foarte jos din punct de vedere al umanității, al înțelegerii. E o lipsă de educație primară, dar și de credință. Nu poți să dorești moartea unui om. Să te bucuri că a murit cineva este de neînchipuit", a subliniat Grapini.

„Dumnezeu să dea puterea familiei să reziste. Cei care au cunoscut-o îi vor păstra o amintire frumoasă, pentru că a fost un om generos", a mai spus Maria Grapini pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel