Vicepremierul Ciolacu, vești bune după ședința de Guvern

Vicepremierul Marcel Ciolacu a dat o veste bună pentru crescătorii de ovine.

"Veste bună pentru crescătorii de ovine: vor primi un sprijin financiar de 1 leu/kg pentru lâna comercializată, potrivit hotărârii de guvern adoptată în ședința de astăzi. Este vorba despre o schemă de ajutor de minimis, prin acordarea căreia va fi eficientizată activitatea sectorului de creștere a ovinelor și care are o finanțare de 36 de milioane de lei, bani asigurați de la bugetul de stat, în limita prevederilor bugetare aprobate cu această destinație Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale prevăzute pe anul 2018", a spus Marcel Ciolacu.

"Este important de menționat și adoptarea ordonanței prin care se va asigura în continuare plata burselor medicilor rezidenți la nivelul de 670 de lei lunar.

De asemenea, a fost aprobată declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care se află pe coridorul de expropriere al Magistralei 6 de metrou 1 Mai – Otopeni, etapă necesară pentru începerea lucrărilor de realizare a obiectivului. Magistrala 6 va extinde rețeaua actuală de metrou până la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, permițând astfel o legătură directă între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, fără transbordarea călătorilor prin schimbarea peroanelor şi a trenurilor", a mai spus Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel