Vicepremierul Ciolacu, întâlnire MEMORABILĂ. Promisiune făcută de față cu premierul

Vicepremierul Marcel Ciolacu a avut parte o întâlnire extrem de emoționantă.

Acesta a anunțat că alături de premierul Mihai Tudose și-a luat angajamentul în fața generalului (r) Marin Badea Dragnea, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război ca, anul viitor, de Centenar, să avem o nouă lege prin care veteranii, invalizii și văduvele de război să beneficieze pe deplin de drepturile și cinstirea pe care le merită.

"Cea mai emoționantă întâlnire de azi! Fiecare om are un model individual și persoane pe care le apreciază în viață, dar atunci când vine vorba despre valorile care ne definesc pe toți, ca neam și ca țară, ne uităm fără urme de șovăială către veteranii de război. Ei sunt adevărații eroi și cei care ne învață că onoarea, patriotismul, curajul și demnitatea sunt valori pentru care merită să faci orice fel de sacrificiu.

Alături de premierul Mihai Tudose ne-am luat angajamentul în fața generalului (r) Marin Badea Dragnea, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război ca, anul viitor, de Centenar, să avem o nouă lege prin care veteranii, invalizii și văduvele de război să beneficieze pe deplin de drepturile și cinstirea pe care le merită", a spus vicepremierul Marcel Ciolacu.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel