Viața șoferilor români, pusă în pericol din cauza SEMAFORULUI-VIDEO

Imagini incredibile surprinse într-un oraș din România!

Cerșetorii din Ploiești apelează la tot felul de tertipuri pentru a-și putea face treaba la semafoarele din oraș. În caz că acestea nu funcționează și șoferii respectă semnele de circulație, fără a mai aștepta la culoarea semafoarelor, cerșetorii au găsit soluția, scrie Ziarulincomod.ro.

Dintr-un video realizat la semaforul amplasat în intersecția străzilor Ion Luca Caragiale și Vlad Țepeș, din centrul Ploieștiului, se poate observa că semaforul funcționa pe culoarea galben intermitent, ceea ce i-a întristat pe cerșetorii din zonă pentru că nu mai puteau merge printre mașini să ceară bani șoferilor. Nu a durat mult până când un cerșetor s-a urcat pe stâlp și a umblat la circuitele semaforului, făcându-l să funcționeze. Problema s-a rezolvat: băiatul împreună cu o femeie care ținea în brațe un copil și-au reluat liniștiți treaba și au început să cerșească printre mașinile care așteptau la culoarea roșie a semaforului "reparat".

[citeste si]

Polițiștii s-au sesizat cu privire la situația descrisă mai sus de reporterii noștri și vor merge în zonă pentru a face verificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel