Vezi cine este moldoveanca care a scufundat Titanicul italian - VIDEO

blonda
blonda

Pe zi ce trece apar noi amănunte despre momentul scufundării Titanicului italian, Costa Concordia.  Presa italiană a dezvăluit că în momentul coliziunii de stânci, căpitanul era ocupat cu servirea mesei în compania unei blonde de origine basarabeancă.

Domnica Cemortan este basarabeanca care a dus la eșuarea navei de croazieră italiene. Aceasta, deși declară că făcea parte din echipaj, totuși nu figurează pe listele cu personalele care trebuiau să se afle la bord, neavând niciun fel de contract încheiat cu compania care deservea nava de croazieră. Potrivit  Corriere della Sera, basarabeanca se afla în compania căpitanului  Francesco Schettino, în cabina acestuia.

Comandantul a recunoscut în timpul audierilor că era cu moldoveanca. Iar unele publicații italiene scriu că blonda lua cina cu căpitanul.

Într-un interviua, Domnica a vorbit cu multă "compasiune" despre căpitanul vasului, Francesco Schettino, care după cum spune ea, este unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din Italia, relatează PRO Tv.

În prezent, de la "lupul de mare" invidiat, căruia i s-a dat pe mână un falnic pachebot, a ajuns "căpitanul calamitate", lașul sau "fricosul mărilor". Mai ales după celebra de acum convorbire cu un ofițer de la paza de coastă, când acesta ăl trimitea din nou pe nava în derivă, iar Schettino îi răspundea că este întuneric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel