Veterinarii care au salvat câinele unui CEO, recompensați cu o reclamă la Super Bowl

Sursa: Youtube
Sursa: Youtube

Un director executiv le-a mulțumit veterinarilor care i-au salvat câinele printr-o reclamă în timpul super-evenimentului american.

Un director din Illinois a mulțumit unei echipe de veterinari care i-a salvat câinele de cancer printr-o reclamă la Super Bowl-ul american, conform USA Today.

Anul trecut, Scout, golden retriever-ul lui David MacNeil, a fost diagnosticat cu o tumoare la inimă, după ce s-a prăbușit în casă. Diagnosticul său, o formă agresivă de cancer, i-a mai dat doar o lună de trăit.

Boală devastatoare

„Boala lui Scout ne-a devastat", a spus MacNeil, deținătorul și directorul executiv al WeatherTech, o companie care fabrică accesorii pentru autoturisme, într-un comunicat.

Familia lui MacNeil l-a dus pe Scout la Universitatea din Wisconsin-Madison, unde o procedură intensă și experimentală, care consista în chimioterapie, radiații și imunoterapie au micșorat tumoarea încât nu a mai rămas nimic din ea, au transmis reprezentanții universității.

Pacientul perfect

„Scout a fost pacientul perfect, tolerând mai multe moduri de terapie, tumoarea sa a răspuns foarte bine la tratament și am putut să îi menținem calitatea vieții la un nivel foarte înalt", a spus un profesor al Facultății Veterinare din cadrul Universității, David Vail.

În reclama din timpul Super Bowl-ului, numită „Lucky Dog" (Câinele norocos n.r.), Scout aleargă pe o plajă, după care este tratat de veterinarii de la UW-Madison. Anunțul publicitar conține și un cont pentru donații către WeatherTech, toți banii ajungând la școala veterinară.

Anunțul va fi difuzat în al doilea sfert al Super Bowl-ului american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel