EXCLUSIV  Vești proaste pentru rapidiști și nu numai. Tudorache: ”Te iei cu mâinile de cap”

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a anunțat că a apărut un nou obstacol major în preluarea Bazei Pro-Rapid.

Disputa pentru preluarea bazei Pro Rapid este de câțiva ani, perioadă în care totul intră în paragină fără ca vreo instituție să poată investi acolo. Primăria Sectorului 1 încearcă, prin primarul Tudorache să preia în administrare această bază sportivă pentru a o amenaja și a o pune le dispoziție cetățenilor din zonă.

”Chiar m-am întânit cu jucătoriide la echipa de fotbal și m-au întrebat de baza Pro-Rapid. Din decembrie tot așteptam să dea în administrare primăriei Capitalei după care s-o primim noi, dar am înțeles că, săptămâna trecută, a făcut o solicitare ministerul Educației pentru acel spațiu. O să vorbesc cu doamna Andronescu să văd ce dorește de la acea bază, pentru că știu că Ministerul Educației nu are bani să investească. Este o bază care trebuie pusă la dispoziția locuitorilor din zonă. Baza Pro-Rapid este în Bucureștii Noi, deci trebuie dată scolilor din zonă, oamenilor care locuiesc în zonă pentru că vor fi și terenuri de tenis, e un teren de fotbal, de rugby, adică sunt multe activități care îi vor atrage pe copii. Nu știu de ce Ministerul Educației se cramponează”, a declarat Tudorache.

Parcul Cireșarii, aceeași poveste

”Ministerul se cramponează și cu Parcul Cireșarii, de la Domenii. Tot la fel. Nu-mi explic de ce un minister, indiferent cum se numește el, ține o bază în care nu poate să investească și stă în paragină și înjurăturile le primim noi primarii. Cazuri de genul ăsta nu sunt nuai în Sectorul 1. Cred că o variantă ar fi să punem impozite pe acele suprafețe de teren, iar ministerele alea care nu au bani să renunțe la ele. Dacă Ministerul Educației ar fi avut bani și le-ar fi aranjat, le-ar fi făcut frumoase și le-ar fi pus la dispoziția cetățenilor nu aș fi avut nicio problemă. Dar dacă mergeți acuma și vedeți cum arată cele două baze... te iei cu mâinile de cap! Îți dau lacrimile.” a mai explicat pentru DCNews, primarul Daniel Tudorache.

Cum se va rezolva preluarea și darea în folosință a celor două baze, Pro Rapid și Cireșarii, părăsite în acest moment, de către primărie, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Primarul Tudorache: "Investițiile sunt blocate". Chirieac:" Vă dau o veste cumplită"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel