Vești proaste pentru Oprișan. Ion Ștefan: Eliminarea PSD din județ! Vot masiv împotrivă

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a comentat rezultatul alegerilor prezidențiale din Vrancea, afirmând că a fost un vot masiv împotriva PSD. 

”Rezultatul obţinut de candidatul PNL în Vrancea este unul foarte bun, care demonstrează că vrâncenii au încredere în preşedintele Klaus Iohannis. Oamenii au dorinţe şi aşteptări importante de la PNL şi de la preşedintele Klaus Iohannis. Noi ne angajăm că vor transforma în realizări concrete aşteptările de 30 de ani din oraşul Focşani şi din judeţul Vrancea", a declarat, pentru Agerpres, Ion Ştefan.

Potrivit ministrului liberal, toate cele cinci oraşe din judeţ au fost câştigate de Klaus Iohannis.

”Vot masiv împotriva PSD”

"Am câştigat toate oraşele din judeţul Vrancea. Am câştigat la Mărăşeşti, la Odobeşti, la Adjud şi Panciu. Focşănenii au dat un vot masiv împotriva PSD. 64,5% dintre focşăneni au votat să scoatem PSD-ul din oraş. Vrâncenii au demonstrat că nu mai acceptă PSD la guvernare şi doresc eliminarea PSD-ului de judeţ, pentru că s-au săturat de 30 de ani de minciună şi dezmăţ PSD-ist", a spus Ştefan.

Conform datelor centralizate de AEP, Klaus Iohannis a câştigat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în judeţul Vrancea cu 59,31% din voturi, fiind votat de 86.028 alegători din totalul celor 145.045 de persoane ale căror voturi au fost valabil exprimate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel