Veste proastă pentru Iohannis şi opoziţie, tocmai de la Sibiu: Moţiunea NU va trece

"Moţiunea va fi încă o acţiune sortită eşecului la fel ca toate celelalte tentative ale opoziţiei de a bloca guvernarea PSD. Nu vom tolera declaraţiile mincinoase ale câtorva "curajoşi" din opoziţie, care vor să-i inducă pe românii de bună credinţă în eroare", transmite PSD Sibiu.

"Guvernul PSD există datorită românilor care au ales Partidul Social Democrat într-un număr foarte mare la ultimele alegeri pentru Parlamentul României. Românii nu vor permite să fie conduşi de o "gaşcă" care îşi doreşte să arunce ţara în haos şi care încearcă să fure guvernarea fără ca măcar să vină cu o propunere de premier sau de miniştri şi fără niciun program de guvernare. Nu te poţi juca cu soarta unei ţări aşa cum în mod iresponsabil o fac actualii lideri ai opoziţiei.

Unii au impresia ca pot face ce vor şi cum vor. Astăzi, lipsit de responsabilitate, Iohannis a încălcat încă o dată Constituţia României şi decizia CCR. De altfel, Werner Iohannis şi-a făcut un obicei din a încălca Constituţia ţării. De când se află la Cotroceni, Iohannis a ignorat Legea fundamentală şi decizile Curţii Constituţionale de mai multe ori invocând tot felul de scuze puerile. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2018 când a blocat numirile de miniştri la Ministerul Dezvoltării si la cel al Transporturilor, la fel şi când CCR a decis că este neconstituţional să o menţină pe Laura Codruţa Kovesi în funcţie în ciuda revocării de către Ministrul Justiţiei.

Tot o încălcare a Constituţiei este şi implicarea în calitate de preşedinte al ţării în acţiunile electorale ale unui partid. Sunt doar câteva exemple despre felul în care a ales Iohannis să ducă România în haos. Un om cu o astfel de atitudine pune în pericol România şi pe cetăţenii ei, de aceea este momentul să spunem STOP acestui preşedinte care a creat doar scandaluri fără să facă absolut NIMIC pentru ţară", transmite PSD Sibiu într-un comunicat de presă.

"Iohannis şi această camarilă de care se înconjoară de ceva timp au doar un singur scop: dezechilibrul ţării!" 



"Iohannis şi această camarilă de care se înconjoară de ceva timp au doar un singur scop: dezechilibrul ţării! Nimeni dintre cei care strigă că vor să dea jos Guvernul PSD nu a spus că vine cu alternative, cu propuneri concrete, cu soluţii mai bune pentru traiul oamenilor. Niciunul dintre aceşti aşa-zişi lideri de mici partide adunate (PNL, USR, PLUS, Pro România) nu a venit să propună un viitor premier sau un cabinet puternic în loc.

Partidul Social Democrat a demonstrat seriozitate şi putere de muncă şi a venit în faţa românilor cu un program de guvernare solid pe care l-a implementat aşa cum a promis. PSD este suficient de puternic să continue să facă bine României şi românilor!", se mai arată în comunicatul PSD Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel