Veste PROASTĂ pentru Daniel Chițoiu. Cine vine în vizită la spital

Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV
Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV

Daniel Chițoiu, ministru în Guvernul Ponta, primește o veste proastă.

Cristian Mihai Dide a anunțat că mai mulți protestatari vor merge la spitalul unde este internat Daniel Chițoiu, ministrul recent implicat într-un accident de mașină.

”Se simte omul singur, să-i ducem o șampanie, un pișcot, orice...”, se arată în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook. ”Vizita” ar urma să aibă loc miercuri, 1 ianuarie 2020, la Spitalul Floreasca, de la ora 16.30.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic suferit în urma unui accident rutier. El va rămâne internat în unitatea medicală, în prezent efectuându-i-se investigaţii medicale.

Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat, joi, în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel