Veste bună pentru românii din Diaspora. Pot recupera mii de euro din taxe

Românii care muncesc în afara ţării primesc o veste bună. Aceştia pot recupera mii de euro din taxele plătite în străinătate. 

Este posibil să începi demersurile imediat după 1 Ianuarie pentru recuperarea taxelor plătite în străinătate. Cu toate acestea, compania RT TAX spune că mulți români care au lucrat peste hotare, datorită lipsei de informare sau a unor mituri derutante, amână recuperarea legală a acestor sume.

Odată cu începerea noului an calendaristic, în multe țări începe și anul fiscal. Asta înseamnă că începând cu 1 Ianuarie este posibil să vă completați cererile pentru recuperarea taxelor plătite în plus în țara în care ați lucrat. Veniturile realizate într-o țară străină sunt supuse taxării, aceste taxe depinzând de mai mulți factori, cum ar fi sumele câștigate, perioada muncită, sistemul de impozitare din țara respectivă sau alți factori.

"Potrivit calculelor noastre, din totalul sumei generate de un muncitor, aproximativ 42% sunt reținute sub forma diferitelor taxe. Este posibil să recuperăm integral sau parțial sumele plătite în plus" - a afirmat Zsoldos Szabolcs, Manager RT TAX România, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel