Veste bună despre răniţii din Colectiv internaţi la Floreasca

Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi având o evoluţie bună, a declarat miercuri pentru Agerpres şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, profesorul Ioan Lascăr.

'Unul dintre pacienţi, de fapt cel mai grav, care la internare a fost în stop cardiac şi resuscitat, este într-o stare neaşteptat de bună evoluţia sa. Părea lipsit de orice speranţă şi uitaţi că au trecut mai bine de două săptămâni şi luptă cu boala. Ceilalţi doi sunt bine. O fată este chiar foarte bine şi celălalt pacient pe care îl mai avem este pe o traiectorie favorabilă. Aşa cum am zis de la început, săptămâna a doua a fost cea mai grea şi atunci rata de decese legată de complicaţiile majore este maximă, dar deja am trecut de perioada respectivă', a afirmat medicul chirurg

. În spitalele bucureştene erau miercuri internaţi 49 de răniţi în Colectiv, 12 dintre aceştia în stare critică şi gravă şi 37 în stare bună. Alţi 30 sunt internaţi în unităţi medicale din străinătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel