Veste bună de la Casa Regală: anunțul Principesei Margareta

Principesa Margareta a declarat că sănătatea mamei sale, Regina Ana, s-a îmbunătățit. Alteța Sa Regală a precizat că speră ca Regina Ana și Regele Mihai să petreacă împreună Crăciunului la domeniul regal de la Săvârșin.

Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit despre familia sa, sâmbătă dimineaţă, pe peronul gării Băneasa din Bucureşti, înainte de a pleca într-o călătorie-simbol la Sinaia, cu trenul regal, dedicată Zilei Naţionale a României, potrivit Mediafax.

Aceasta a precizat că Regele Mihai şi Regina Ana nu pot să participe la evenimentele organizate de Familia Regală pentru a marca ziua de 1 Decembrie, aceştia nefiind în prezent în România.

"(Regele Mihai, n.r.) a venit recent în România. Este prea mult să fie tot timpul în avion", a spus principesa Margareta, referindu-se la faptul că Regele Mihai I a venit în România pe 19 noiembrie.

Pe de altă parte, întrebată de presă care este starea de sănătate a Reginei Ana în prezent, principesa Margareta a spus: "Se simte mult mult mai bine acum".

Totodată, răspunzând unei alte întrebări, principesa Margareta a spus că speră că Regele Mihai şi Regina Ana vor veni de Crăciun în România. "Sperăm. Nu ştiu încă. Nu mi-au spus. Dar oricum va fi la Săvârşin", a mai spus principesa Margareta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel