EXCLUSIV  Verhofstadt, la manifestații, cu oamenii lui Soros - VIDEO

Guy Verhofstadt
Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, în timp ce FDP (Partidul Liber Democrat) organiza un Congres european în Berlin, se afla la manifestații cu oamenii lui George Soros, miliardarul care agită spiritele în Europa de Est.


În momentul în care Liberalii Democrați nu numai că își anunțau candidații la alegerile pentru Parlamentul European, ci delegații își anunțau programul electoral de la Berlin, Guy Verhofstadt, nimeni altul decât liderul grupului ALDE european, se afla la un miting cu fundațiile lui George Soros, om de afaceri recunoscut pentru susținerea organizațiilor de protestatari, informează surse DCNews.

În ultimul timp, s-a remarcat o poziționare diferită a liderului ALDE european, Guy Verhofstadt vizavi de puterea de la București.

 Iată mai jos un VIDEO care confirmă informațiile 

George Soros, personaj controversat

Născut în Ungaria, miliardarul George Soros este renumit pentru că în 1992 a făcut profit de un miliard de lire de pe urma pariurilor pe lira sterlină. În ultimii ani, Soros a devenit ţapul ispăşitor al naţionaliştilor şi al partizanilor teoriei conspiraţiei, atât în Europa cât şi în SUA, care îl acuză în special de susţinerea imigraţiei ilegale prin intermediul acţiunilor sale umanitare.

Anul trecut, George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume. După ce va prelua cea mai mare parte din averea lui Soros, Fundaţia pentru o Societate Deschisă va deveni una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume şi a doua din SUA, în funcţie de active, după Bill and Melinda Gates Foundation.

Vezi și: Verhofstadt, avertisment pentru România în PE. Chirieac: Ăsta este adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel