Verestoy Attila a suferit o fractură de gambă în urma accidentului în care a fost implicat

Verestoy-Attila
Verestoy-Attila

Senatorul UDMR Verestoy Attila a suferit o fractură la gamba dreaptă în urma accidentului rutier în care a fost implicat joi în judeţul Cluj, el fiind în continuare internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Verestoy-AttilaDirectorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat joi seară că medicii urmează să decidă, după investigaţiile medicale la care a fost supus senatorul, unde va fi internat peste noapte, informează Mediafax.

"Domnul Verestoy are fractură de gambă dreaptă, în rest nu există suspiciuni de leziuni interne. Este stabil, conştient, are o stare clinică bună. Medicii de la UPU, unde este internat încă, vor decide unde va fi internat peste noapte în urma investigaţiilor medicale făcute", a spus Ciortea.

Accidentul în urma căruia Verestoy a ajuns la UPU a avut loc joi, în jurul orei 16.00, în localitatea Izvorul Crişului din judeţul Cluj, după ce maşina pe care acesta o conducea a intrat pe contrasens şi s-a cioncit cu un tir.

"Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Citește și Senatorul UDMR Attila Verestoy, rănit într-un  accident de circulație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel