Urmărește emisiunea live


Vedetele din distribuţia primului 'Jurassic Park' urmează să se reunească pentru un nou episod al francizei

Vedetele care au făcut parte din distribuţia primului 'Jurassic Park' urmează să se reunească pentru un nou episod al acestei francize cu dinozauri, informează miercuri BBC.

Sam Neill, Laura Dern şi Jeff Goldblum îşi vor relua rolurile în viitorul Jurassic World 3'. Actorii au fost vedetele acestui film-cult, din 1993, în regia lui Steven Spielberg, şi au apărut apoi separat în episoadele ulterioare ale seriei. Una dintre vedetele din 'Jurassic Park', Laura Dern a confirmat marţi, la o proiecţie la Los Angeles a 'Jurassic World', că este 'extrem de încântată' să îşi reîntâlnească 'prietenii'.

,,Mi-a plăcut să mă alătur amicului meu, Colin [Trevorrow, regizor], pentru a anunţa întoarcerea distribuţiei originale a Jurassic Park în Jurassic Word', a completat actriţa.

Potrivit zvonurilor, celor trei li se vor alătura Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard, vedetele din 'Jurassic World' (2015) şi 'Jurassic World: Fallen Kingdom' (2018). În ultimii ani, Sam Neill l-a interpretat pe Chester Campbell în 'Peaky Blinders', în timp ce Jeff Goldblum a lansat în 2018 un album cu melodii de jazz. Primul 'Jurassic Park' este o adaptare a romanului lui Michael Crichton. Thriller-ul a devenit una dintre peliculele cu cele mai mari încasări din istorie şi a fost recompensat cu trei Oscaruri.

Următorul episod al seriei, al cărei lansare este prevăzută pentru 2021, va fi al şaselea din seria 'Jurassic'.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel