Vedetele "Bravo, ai stil!", sume URIAȘE pentru... a se certa. Cât câștigă acestea

Bravo, ai stil!
Bravo, ai stil!

Vedetele din emisiunea "Bravo, ai stil Celebrities" primesc sume fabuloase pentru a certa în fiecare ediție. Iată cât câștigă acestea. 

Noul sezon al show-lui "Bravo, ai stil Celebrities" a adus în fața publicului câteva vedete cunoscute, fie din diverse emisiuni, fie cântărețe, fie de pe Instagram sau Youtube.

Astfel, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase și Maria Ilioiu și-au negociat individual onorariul pentru prezența la emisiune iar cele care au acceptat provocarea se aleg săptămânal cu o sumă tare frumușică. 

Ce sumă primesc concurentele

Ei bine, se pare că acestea sunt plătite regește pentru a se certa în timpul fiecărei emisiuni și ar primi onorarii cuprinse între 500 și 1.000 de euro săptămânal.

Dacă în trecut concurentele beneficiau de un onorariu de cel mult 200-300 de euro lunar, de dată aceasta au cerut mult mai mult, motiv pentru care primesc între 500 și 1.000 de euro săptămânal, bani pe care să-i folosească pentru achiziționarea de haine și de accesorii. Prin urmare, nici telespectatorii, nici juriul nu ar trebui să se mire foarte tare atunci când concuretele afișează accesorii scumpe, de brand, pentru care scot chiar și peste o mie de euro, din buzunar, potrivit libertatea.ro. 

Vedetele plătite cel mai bine

Andreea Tonciu, Raluca Tănase și Maria Ilioiu sunt vedetele care și-au negociat la sânge contractele și au cerut cei mai mulți.

Maria Ilioiu nu este la prima participare la un astfel de reality show.  Ea este cunoscută pentru rolul de ispită la "Insula Iubirii", acolo unde și-a negociat foarte bine contractul și face asta în orice proiect pentru a avea un onorariu consistent. 

Certurile dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu sunt deja foarte bine cunoscute, iar publicul le așteapta cu sufletul la gură. Deși nu ați crede, prietenia dintre Tonciu și Raluca Tănase, foste rivale, în trecut, de asemenea, "vinde" la fel de bine. Cele două au avut conflicte monstruoase, în trecut, din cauza fotbalistului Nicolae Mitea, pe care l-au avut, pe rând, drept iubit, dar acum pozează în aliate, mai citează aceeași sursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel