Vedetă Kanal D, ore de educație rutieră elevilor de liceu. Riscuri la care te expui în trafic

Sergiu Negotiu Piloff
Sergiu Negotiu Piloff

Vedeta Kanal D, Sergiu Negotiu Piloff a participat la a doua ediție a proiectului "Ora de Educație Rutiera la Liceu" unde le-a vorbit elevilor despre riscurile la care te expui în trafic și le-a relatat și experiența lui ca șofer.

Partea cea mai interesantă, însa, abia acum vine: știați că Sergiu a terminat un liceu pedagogic și ar putea fi profesor cu acte în regulă oricând?

"Da, asa este, am terminat Liceul Pedagogic din Sibiu si la un moment dat chiar am vrut sa profesez, dar am descoperit televiziunea si am pornit pe acest drum. Nu se stie insa, niciodata, unde te duce viata. Important este sa ai un plan de rezerva. Experienta de la "ora de educatie rutiera" mi-a adus aminte de anii de liceu care sunt cei mai frumosi , dar mai mult decat atat ma bucur ca am avut ocazia sa le relatez elevilor experientele din trafic. Condusul nu este o joaca! Dincolo de asta le doresc succes la examenul de sofer!", a spus Sergiu Negotiu Piloff.

Imagini inedite de la Ora de educație rutieră pot fi văzute vineri la "Test de vedetă" doar în cadrul "Teo Show" de la ora 15:00.

Vezi și: Anca Ciota, de la Kanal D direct în studioul DCNews. Dezvăluiri incendiare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel