Urmărește emisiunea live


Vaslui: O elevă a luat 9,96 la Bacalaureat, după ce anul trecut a devenit mamă la 17 ani

Maria Elisa Pălimaru, absolventă a Liceului 'Mihai Kogălniceanu' din Vaslui, a obţinut media 9,96 la examenul de Bacalaureat, clasându-se pe locul al treilea în judeţ.

Performanţa elevei este apreciată de colegi şi de profesori, având în vedere că Maria a născut anul trecut o fetiţă, fapt care nu i-a afectat, însă, parcursul şcolar.

'Maria a avut rezultate deosebite, fiind unul dintre cei mai buni elevi ai liceului nostru. Schimbările intervenite în viaţa sa, în ultimul an, nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică şi mai ambiţioasă. Clasarea sa pe locul trei la nivel de judeţ la examenul de Bacalaureat este un lucru care nu poate decât să ne bucure. Am convingerea că va trece cu bine şi peste admiterea la facultate. A contat foarte mult că avut sprijinul familiei şi al cadrelor didactice. Îi urez succes pe viitor!', a declarat prof. Cătălin Ignat, directorul Liceului 'Mihail Kogălniceanu' Vaslui.

Maria Pălimaru este din comuna vasluiană Laza. Ea a urmat cursurile la clasa de Ştiinţe Sociale, iar la Bacalaureat a luat două note de 10.00 la Geografie şi Istorie şi nota 9,90 la Limba Română.

[citeste si]

Eleva a rămas însărcinată în timpul liceului şi, sprijinită de familie, a ales să păstreze copilul. La sfârşitul anului trecut, când avea doar 17 ani, a dat naştere unei fetiţe pe care a botezat-o Amelia Nicoleta, după care şi-a continuat studiile. Adolescenta va împlini vârsta de 18 ani pe 13 august. Performanţa Mariei Pălimaru la Bacalaureat a fost depăşită de două eleve care au obţinut media generală 10.00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel