Vaslui: Dosar penal pentru furt calificat şi distrugere în cazul spargerii de la o casă de schimb valutar

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi distrugere, după ce persoane necunoscute au pătruns în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Bârlad. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, autorul sau autorii spargerii, care urmează să fie identificaţi, au distrus uşa de la intrare într-un spaţiu comercial în care funcţionează un atelier de reparaţii radio-TV şi au spart zidul care ducea spre casa de schimb valutar, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

'În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Până în acest moment nu a fost stabilită o valoare a prejudiciului', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Spargerea ar fi avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, incidentul fiind anunţat dimineaţă de proprietarul atelierului de reparaţii radio-TV.

'La ora 6.03 am fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 de proprietarul unui atelier de reparaţii radio-TV, că nişte persoane necunoscute au pătruns în spaţiu. La faţa locului sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi ce infracţiuni se pun în evidenţă', a declarat, Bogdan Gheorghiţă. Poliţiştii cercetează mai multe cazuri de spargeri similare, înregistrate în ultimele luni în municipiul Bârlad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel