Urmărește emisiunea live


Vaslui: Bărbat plasat sub control judiciar după ce a încălcat un ordin de protecţie

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv şi ulterior plasat sub control judiciar, după ce a încălcat un ordin de protecţie emis pe numele său, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul este acuzat şi de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare, după ce a intrat într-o locuinţă în care se afla fosta lui concubină.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul nopţii de 16 spre 17 octombrie, în jurul orei 02:00, bărbatul de 47 ani s-a deplasat cu un taxi pe Str. Progresului din municipiul Vaslui, la domiciliul unui bărbat de 58 ani, unde avea cunoştinţă că se află şi fosta sa concubină, o femeie de 43 ani, din aceeaşi localitate. Astfel, persoana bănuită a pătruns în curtea locuinţei acestuia, a distrus geamul de la uşa de acces în imobil şi i-a ameninţat pe cei doi. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că bărbatul de 47 ani a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Vaslui, întrucât acesta s-a apropiat la mai puţin de 100 de metri faţă de fosta concubină", precizează sursa citată.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii IPJ Vaslui, în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe cazuri de persoane care au încălcat ordinele de protecţie emise de instanţele de judecată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel