Vaslui, scandal. Arestat preventiv după ce şi-a violat fiica

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că în a treia zi de Paşti a provocat un scandal în familie, poliţiştii deplasaţi la faţa locului constatând în urma cercetărilor că acesta şi-ar fi abuzat sexual fiica în vârstă de 17 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a început să-şi lovească soţia, care şi-a luat copiii şi s-a refugiat la locuinţa mamei sale. Ulterior, bărbatul le-a agresat atât pe femeie cât şi pe mama acesteia şi a fugit după ele în curtea unei vecine, unde ele s-au ascuns.

Profitând de prezenţa poliţiştilor care au demarat verificări la faţa locului, fiica bărbatului, în vârstă de 17 ani, a povestit cum tatăl a agresat-o sexual în repetate rânduri.

'Cercetările în acest caz au fost extinse. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, violenţă în familie, viol, violare de domiciliu şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, el fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta, notează Agerpres.

Amenințare

Potrivit anchetatorilor, bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice şi era foarte agresiv. El şi-ar fi ameninţat fata că nu o va mai lăsa la şcoală dacă povesteşte despre agresiunile sexuale.

[citeste si]

Adolescenta va beneficia de consiliere psihologică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel