Urmărește emisiunea live


Vasile Turcu, în stare gravă. Ultimele veşti de la spital

Vasile Turcu se află, în continuare, în comă indusă, deşi medicii au încercat să-l scoată de sub efectul sedativelor pentru a putea stabili gravitatea leziunilor pe care le-a suferit. Manevrele nu au avut, din păcate, succes.

După tentativa de sinucidere a omului de afaceri, anchetatorii îi cheamă la audieri chiar şi pe angajaţii lui Turcu, în scopul de a stabili din ce motiv a ajuns omul de afaceri să recurgă la acest gest extrem.

Vasile Turcu a încercat să se sinucidă miercuri, în timp ce era aşteptat de soţie la masă. Femeia l-ar fi strigat de mai multe ori, fără să primească vreun răspuns, apoi ar fi coborât să vadă ce se întâmplă. S-a panicat, după ce a văzut uşa sălii de sport din subsol închisă. A intrat, l-a luat în braţe şi a chemat menajera, anunţă Antena 3.

Criminaliştii au răscolit fiecare colţ al locului unde Turcu a vrut să-şi pună capăt zilelor. Ar fi găsit un bilet de adio, în care şi-ar fi explicat gestul. Omul de afaceri se temea că nu va mai avea bani pentru a-şi susţine familia.

Chiar şi apropiaţi ai fostului acţionar dinamovist spun că situaţia lui nu era deloc bună. A încercat să-i vândă un teren lui Gigi Becali ca să facă rost de lichidităţi, dar fără succes.

În ultima perioadă, Turcu intrase chiar în depresie. Starea lui acum este critică. Medicii de la spitalul Floreasca nu l-au putut scoate de sub sedative ca să îl poată evalua amănunţit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel