Vasile Blaga, mesaj tăios în legătură cu principalul adversar

Vasile Blaga a susținut sâmbătă că opiniile potrivit cărora ar exista un consens cu social-democrații nu trebuie luate în considerare. Copreședintele PNL a punctat că adversarul liberalilor a fost și este PSD.

"Sunt două tipuri de discurs în zilele acestea și mie nu-mi plac și nu ne plac la mai mulți de altfel. Toată clasa politică să plece, toți sunt o apă și un pământ. Nu-i adevărat, chiar dacă sunt mulți politicieni deplorabili, foarte mulți oameni repudiază propriile lor partide și țin încă cu mâna de scaunele pe care le au uitând că fac mult rău țării", a spus Vasile Blaga.

El a subliniat că adversarul PNL este PSD și că afirmațiile conform cărora ar exista un consens cu acest partid sunt "cântece de lebădă" care nu trebuie luate în considerare.

"Noi, PNL, doamna Gorghiu împreună cu mine am lansat șase teme de interes național pe care să le discutăm cu partidele parlamentare din motive clare. Ele nu pot fi realizate într-un ciclu electoral, fie că este vorba de stabilitatea fiscală și am discutat despre Codul Fiscal, fie că este vorba de absorbția fondurilor (...), Schengen, pregătirea președinției României a Consiliului European, reorganizarea teritorială, dar să ne înțelegem politica înseamnă competiție, iar adversarul nostru dintotdeauna este PSD, indiferent cine îl conduce. Cu ce e mai bun Dragnea decât Ponta? Cine a împărțit și împarte banii publici prin ordin de ministru de nu știm către ce primării merg doar pe criterii politici, exceptând hotărârile de Guvern care au modificat legea. Nu Dragnea? Nu PSD? Aceste cântece de lebede nu trebuie luate în considerare. Adversarul nostru dintotdeauna a fost și este PSD", a afirmat Vasile Blaga, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel