Vasile Blaga, după acuzaţiile RTV din dosarul EADS: E o minciună sfruntată

Vasile Blaga, liderul PDL,  a ținut să facă precizări referitoare la acuzațiile RTV despre acuzaţiile care îl vizează în dosarul EADS.

"În 2004 eu nu eram ministru de Interne. În 2005 am fost, iar eu am fost cel care a renegociat contractul. Deci nu aveam cum să mă întâlnesc eu cu acest domn Claudiu Florică să negociez, pentru că nu ştiam cine ajungea ministru în 2005. Contractul este între EADS şi MAI. Nu e cu nicio firmă. Nu exista nicio posibilitate ca cineva, nu eu, oricine, din MAI, să favorizeze vreun subcontractor. Nu avea nicio treabă contractul EADS cu licenţele Microsoft. Contractul s-a negociat cu EADS de o comisie din MAI. Nu există nicio discuţie între MAI şi vreun subcontractor. E o minciună sfruntată, nu-l cunosc pe acest om, Claudiu Florică. Nu l-am văzut în viaţa mea", a declarat Vasile Blaga, la România TV.

Citește și: Rtv: Vasile Blaga, acuzat că a luat 80.000 de euro mită în dosarul EADS

De asemenea, Blaga a precizat într-un comunicat de presă că "în ce priveşte firma SIVECO, nu am avut nicio întâlnire cu vreun reprezentant al acestei firme în vederea vreunei colaborări în contractul EADS sau orice alt contract".

Potrivit România TV, Claudiu Florică l-a denunţat pe Vasile Blaga (ministru de Interne în perioada în care s-a semnat contractul pentru securizarea frontierelor) că a luat mita de 80.000 de euro în dosarul EADS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel