Vasile Blaga: Demisia lui Vosganian din PNL ar fi un gest de onoare

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, i-a sugerat lui Varujan Vosganian să demisioneze din Partidul Național Liberal după ce senatorii nu au încuviințat începerea urmăririi penale pe numele său.

"Eu aș vrea să fiu extrem de clar, dacă mai trebuia încă un motiv ca Senatul să se faca de râs, a reușit. Și îmi pare rău, pentru că și eu sunt membru al Senatului. Și înainte de toate, eu aș vrea să îi mulțumesc colegului Ariton pentru demnitatea de care a dat dovadă, și ieri, și astăzi. Nu i-a trecut prin cap să meargă el să voteze împotriva cererii în cazul lui, și asta s- văzut și în rezultatul votului. Eu cred că de fapt astăzi, și asta este un lucru clar, și înainte de a trece la votul dat de PSD, vreau să mă uit în propria ogradă și să spun un lucru foarte simplu. Cei care cu adevărat, din PNL, din marele PNL, înțeleg comandamentul votului din 16 noiembrie, și poziția lui Klaus Iohannis și a noastră, au votat așa cum trebuie. De aceea am promis, vom face o analiza foarte serioasă în partid, foarte serioasă. Nu e vorba de oameni, e vorba de principii.

DIICOT ar putea cere din nou urmarirea penală a lui Vosganian

 

Pe mine mă doare când e situația dificilă pentru un coleg dar legea e pentru toți. Nu înteleg de ce să sufere toti românii pentru o mână de oameni, fie și ei parlamentari care nu înțeleg despre ce este vorba, sau se fac că nu înțeleg despre ce este vorba. Nu pot să fiu de aocrd cu fariseismul lui Ponta, păi haideți să ne numărăm în Parlament, da, și să vedem de unde au venit voturile. Adică chiar nu îi este un pic rușine? și-a pus oamenii să voteze în favoarea lui Vosganian și tot el face pe nebunul? O obrăznicie dusă la extrem. Dar pe mine asta nu mă deranjează, sunt învățat cu Victor Ponta. Dar sunt suparat pe colegii care azi au încălcat, mi-e jenă să o spun, tot ce am promis noi în campania electorală prezidențială", a declarat Vasile Blaga, joi, la Realitatea Tv.

Întrebat dacă nu consideră că Varujan Vosganian ar trebui exclus din PNL, Blaga a răspuns: "Cred că un gest de onoare ar fi invers, dânsul(n.r. Varujan Vosganian) să iși dea demisia din PNL".

"Astfel de decizii le luăm în interiorul PNL. Am vazut și poziția doamnei Gorghiu și nu putea să fie decat cea corectă și îi mulțumesc", a mai spus Vasile Blaga, despre o posibilă excludere a acestuia din PNL, în exclusivitate, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel