Varujan Vosganian, atac dur la premierul Mihai Tudose

În urma evenimentelor din ultimele zile, legate de o eventuală remaniere, Varujan Vosganian a declarat că cel care dorește ruperea coaliției este chiar premierul Mihai Tudose.


"În legătură cu evenimentele din ultimele zile, ALDE are următoarea poziție. În primul rând, în ceea ce privește ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, acum două săptămâni AlDE, prin vot a reconfirmat încrederea pentru ministrul nostru, a declarat Varujan Vosganian".

"Față de votul acela nu s-a întâmplat nimic și nu intenționăm să revenim asupra lui.  Acest vot de  încrederea pe care l-am acordat ministrului a fost confirmat și de votul pe care Senatul l-a dat în plen.

În legătură cu ipotza remanierii, procedurile interne ale coaliției de guvernare spun limpede că orice remaniere se face în urma propunerilor pe care premierul le reprezintă în fața coaliției de guvernare. Neexistând până acum o astfel de propunere, pentru noi această posibilă remaniere rămâne doar o ipoteză pe care a prezentat-o primul ministru. 

[citeste si]

Primul ministru și Guverniul sunt în această poziție în urma susținerii politice pe care a dat-o coaliția de guvernare și este firesc ca orice posibilă remaniere să se facă în urma prezentarii de către primul  ministru în fața coaliției a motivelor care determină  să facă o anumită selecție  în ce privește miniștrii.

Între ALDE și PSD nu au existat astfel de discuții, iar o întâlnire la vârf va avea loc după ce Călin Popescu Tăriceanu va reveni de la Praga.

Am sentimentul, din ceea ce s-a întâmplat,  că cel care dorește ruperea coaliției este chiar premierul Mihai Tudose", a mai declarat Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel