Vânzarea postului Antena 3. Gâdea aruncă BOMBA

Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire bombă.

Jurnalistul a povestit că după ce Dan Voiculescu a fost arestat, a primit o ofertă incredibilă. Mihai Gâdea se afla în străinătate când l-a sunat un investitor foarte mare să îi facă o propunere vizavi de Antena 3.

Ce l-a surprins pe Mihai Gâdea

"Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenorocirea (n.r. - cu Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund. Mi-a zis că este un foarte mare investitor și a adăugat: 'm-aș bucura să ne vedem câteva minute'.

Am spus că merg și mi-a zis că mă așteaptă la hotel în 15 minute. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: 'Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați'. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând", a zis Mihai Gâdea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel