EXCLUSIV  Vanghelie, acuzații grave la Ionuț Matei, judecător ÎCCJ. Chirieac: Ce spuneți e grav, vă asumați

Marian Vanghelie face acuzații extrem de grave. 

”Eu sunt sigur și am informația că vor apărea poze cu judecătorul de la Înalta Curte din Completul de 5, când se duce la dl Coldea.” a spus Marian Vanghelie, la DCNews. 

Întrebat cine este judecătorul ÎCCJ, Marian Vanghelie a răspuns: ”Dl Matei”. După ce Bogdan Chirieac i-a atras atenția că sunt făcute știri din declarațiile sale și că își asumă responsabilitatea pentru astfel de informații, Marian Vanghelie a întărit cele spuse. Mai mult, a continuat: ”La Înalta Curte s-au dus niște calculatoare criptate. Dl Matei, în baza protocolului făcut cu ÎCCJ, a fost numit reprezentantul instituției, el se ocupa și-n timp real, în cadrul proceselor, veneau datele de la SRI cu cât să ia fiecare, dl Ionuț Matei punea în plicuri galbene și le ducea la Parchet”. 

”Astea sunt acuzații grave” a subliniat Bogdan Chirieac. Vanghelie a mai spus că nimeni nu se sesizează, dar este convins că unii judecători ar vorbi. Cât despre o sesizare la Inspecția Judiciară, Marian Vanghelie a mai spus că ”Sunt atât de multe informații, încât mi-e frică să nu spună că sunt nebun”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel