EXCLUSIV  Valentine's Day. Astrolog DCNews, previziuni pentru toate zodiile: Nu veți regreta!

Ioan Burculeț, astrolog DCNews
Ioan Burculeț, astrolog DCNews

„Dinamica zilei de 14 februarie, ziua îndrăgostiților, va aduce de la sine o serie de aspecte pe care trebuie să le coordonăm foarte bine dacă ne dorim o formă de manifestare care poate și trebuie să conducă către pozitivitate”, susține Ioan Burculeț, astrolog DCNews.

„Exprimarea sentimentelor în raporturile și relația cu partenerul de viață, iubitul sau iubita vor fi obiectivele zilei de joi, însă va trebui să ne menajăm”, precizează Ioan Burculeț, adăugând totodată: „O zi prin dinamica ei dezechilibrată și cu o încărcătură de estompare a sentimentelor pe care va trebui să le scoatem la suprafață și o dinamică a instabilității, nervozității, agitației și a unei forme de comunicare defectuoase. Aici avem de coordonat și stimulat comunicarea pentru a putea preîntâmpina eventualele dezacorduri între parteneri. Nu aș spune că este cea mai benefică zi pentru dragoste, dar, dacă vom încerca să ne stăpânim emoțiile negative, nimic nu este imposibil”.

Iată o serie de previziuni realizate de astrologul Ioan Burculeț pentru DCNews:

Berbec

Trebuie să vă echilibrați în sectorul comunicare și formele de exprimare, dacă nu veți reuși acest lucru, atunci partenerul(a) poate avea de suferit în urma replicilor tăioase pe care le veți da! Orgoliile vor trebui scoase din ecuație.

Taur

Dacă veți pune problema banilor pe primul loc, aveți prilejul să stricați tot ceea ce poate fi mai frumos ca formă de manifestare. Și chiar dacă ziua a fost într-o totală formă de nemulțumire financiară, evitați să afișați acest aspect de față cu partener/ă.

Gemeni

Aveți de la primele ore ale dimineții o personalitate vulcanică. Va trebui să fiți mult mai echilibrați după orele amiezii și să vă îndreptăți atenția asupra relației de cuplu. Dacă nu veți face acest lucru, riscați să le "dați toate pe una" și să vă enervați iubitul sau partenera.

Rac

Deși vă resimțiți în plan emoțional, stările și trăirile din interior sunt un amalgam de trăiri și apatii. Ppentru o seară cât mai reușită în compania partenerului sau a iubitei, trebuie să va reconfigurați. În caz contrar, să nu aveți așteptări.

Leu

Anturajele gălăgioase, faptul că ieșiți într-un ambient plăcut, trebuie să aveți în vedere că ceva poate să nu coincidă cu planurile și proiectele făcute. De evitat locurile în care puteți să stricați buna dispoziție în ceea ce privește partenrrul sau partenera de viață.

Fecioară

O să fiți morocănoși mai toată ziua și critica va excela. Dacă nu reușiți să vă mobilizați din acest punct de vedere, la întâlnirea de ziua îndrăgostiților puteți fi capricioși. Bine ar fi să lăsați problemele de serviciu la plecare unde le este locul!

Balanță

Aveți o iritabilitate pentru că nu v-ați odihnit suficient. Va trebui să luați în calcul acest lucruri și să oferiți o seară romantică în apartamentul dumneavoastră pentru că ieșirile în afara căminului pot fi adevărate provocări. Mai mult echilibru va trebui să îl cultivați pentru o seară aproape perfectă!

Scorpion

Pentru această zodie, ziua îndrăgostiților poate fi un nou început. Depinde de dumneavoastră cum vă comportați în raporturile și relațiile cu partenera. Sunteți cea mai avantajată zodie pentru a performa în ceea ce știți dumneavoastră cel mai bine când vine vorba de dragostea împărtășită.

Săgetător

Aveți grijă să nu vă certați cu partenera sau partenrul pentru că există acest risc de la primele ore ale dimineții! Încercați să fiți mult mai stăpâni pe situațiile din jurul dumneavoastră, pentru a beneficia de o seară în liniște și armonie. De ce? Pentru că de ziua îndrăgostiților sunteți predispuși la separări.

Capricorn

Va trebui să lăsați grijile profesionale dacă partenerul dumneavoastră trebuie să simtă ceea ce doriți să transmiteți. Nu este timp de încăpățânare și riscați să fiți agresivi în replici. Nu își au rostul amintirile din trecut, mai mult va trebui să va conformați unei cine romantice, chiar dacă poate fi mai costisitoare.

Vărsător

Aveți liberul arbitru limitat și sunteți încântați de alegerea făcută pentru a petrece o seară alături de o persoană de care vă puteți îndrăgosti și începe o nouă idilă. Singurul semn care poate reconfigura relațiile din trecut în planul sentimental de ziua îndrăgostiților.

Pești

Mai multă implicare nu strică. Pentru dumneavoastră este recomandat să nu petreceți această zi în interiorul căminului pentru că ceva nu va funcționa cum trebuie și amintirile sau legătură cu trecutul vă vor influență mult mai tare.

Încercați un ambient plăcut și simplu printr-o ieșire și nu veți regreta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel