Valentine's day 2019. Cadoul perfect pentru diferite etape ale unei relații

Valentine's day 2019. Ce cadou oferi persoanei iubite, de Ziua îndrăgostiților, depinde foarte mult de relația pe care o ai cu ea.

Valentine's day 2019. Un cadou ales cu grijă poate determina soarta unei relații. Indiferent dacă ai fost într-o relație pentru o lungă perioadă de timp sau încă îți exprimi sentimentele pentru cineva, acest ghid pentru a cumpăra un cadou perfect este tot ce ai nevoie de Ziua Îndrăgostiților.

Încă nu ți-ai exprimat sentimentele

Valentine's day 2019. Alegerea unui cadou pentru o persoană de care te-ai îndrăgostit, dar căreia încă nu i-ai mărturisit sentimentele tale este o afacere dificilă. Un cadou personal, cum ar fi o bijuterie sau un articol vestimentar, ar trebui să fie strict evitat.

Valentine's day 2019. Când oferi un cadou intim, dai impresia că ești disperat/ă după atenția ei/lui. Oferă-i ceva pe care l-ai da în mod normal unui prieten. De exemplu, dacă persoana dorește să citească, cumpără-i o carte, sau dacă îi place să călătorească, un echipament de călătorie poate fi o alegere bună.

Când tocmai ați început să vă întâlniți

Valentine's day 2019. Aceasta este etapa în care te aștepți să crească afecțiunea față de partener/ă. Când alegi un cadou pentru dragostea ta nouă, asigură-te că există un element de surpriză în ea. De fapt, pentru a-ți face gestul mai romantic, poți să-i oferi daruri toată săptămână de Valentine. Iar de Ziua îndrăgostiților să-i faci un cadou care să-i capteze toată atenția. Un parfum poate fi o opțiune bună.

VEZI ȘI Ai uitat total de Valentine's day 2019? 6 moduri de a sărbători altfel Ziua Îndrăgostiților

Ești într-o relație de șase luni - până la un an

Valentine's day 2019. Dacă ai o relație ce durează de jumătate de an sau un an și are potențialul de a se încheia în căsătorie, Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a-i face persoanei iubite un cadou promițător.

Valentine's day 2019. Pentru ea, o bijuterie poate fi alegerea perfectă, iar pentru el, un ceas cu un mesaj personal gravat poate fi un dar potrivit pentru această ocazie.

Primul Valentine's day în calitate de soț și soție

Valentine's day 2019. Primul Sfânt Valentin după căsătorie este una dintre cele mai așteptate ocazii pentru cupluri. Utilizează această ocazie pentru a planifica ceva măreț cu jumătatea ta. Ce zici de o vacanță romantică pentru a recrea magia lunii de miere? Pentru el, un smartphone sau un gadget de fitness poate fi o opțiune care nu dă greș. Indiferent de darul pe care îl alegi, fă-l special, adăugând o notă personală.

Căsătorie de ani de zile

Valentine's day 2019. Se crede că o căsătorie de lungă durată nu mai poate surprinde cu nimic. Adesea se ajunge la ideea că nu mai există dragoste. Deci, Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă de a readuce scânteia în relația voastră.

Valentine's day 2019. Bijuteriile cu pietre prețioase, cum ar fi rubine sau diamante, sunt întotdeauna o alegere bună, chiar și gadget-urile de uz casnic pot fi o alegere înțeleaptă.

Valentine's day 2019. Și cadourile extravagante pot fi romantice. Poți rezerva o masă la restaurantul vostru preferat pentru o cină la lumina lumânărilor.

Ești într-o relație fără sentimente

Valentine's day 2019. Nu suntem străini de conceptul prieteni cu beneficii. Deși nu ești implicat/ă emoțional asta nu trebuie să te împiedice să-i cumperi un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Valentine's day 2019. Ia-i ceva erotic, cum ar fi o lenjerie obraznică, pentru ea, și o cutie pentru reviste porno, pentru el.

CITEȘTE ȘI Valentine's day 2019. Mesaje pentru 14 februarie 2019. SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel