EXCLUSIV  Valentine's Day 2019. Cadou pentru 25 de ani. Prețul începe de la 100 lei, dar o vei cuceri pe veșnicie

iubire
iubire

De Valentine's Day toată lumea vrea să impresioneze persoana iubită. Așadar, ce ați spune despre trandafiri criogenați drept cadou?

Claudia Dora Oprina, designer floral, este un om care împrăștie bucurie în jurul ei pentru că nu vinde flori, ci dăruiești ani. Am cunoscut-o în timp ce căutam să fac cadou un sfert de veac. Și da, Claudia Dora Oprina este acolo când ai nevoie de ea. Un aranjament floral cu trandafiri criogenați este un dar original cu ajutorul căruia amintirile se păstrează intact mai mulți ani și poate fi realizat într-o gamă variată de culori, conform preferințelor.

(w670)

”Prin creațiile mele, dăruiesc bucurie și emoție care durează și se păstrează impecabil, ca atunci când au fost dăruite. Sunt persoane care s-au transformat din destinatar în expeditor, care îmi spun "am primit un trandafir criogenat Dora Bloom, acum ceva timp și s-a păstrat intact!" și doresc să ofere la rândul lor un astfel de cadou. Sentiment de mulțumire și satisfacție: magic! Florile sunt delicate, vor iubire și atenție. Ele nu trebuie așezate în vreun colț, florile se expun la vedere, pentru a fi admirate, dar să și aducă bucurie privitorului. Secretele sunt ușor de descifrat: florile conservate se feresc de razele puternice ale soarelui, de bătaia directă a aerului condiționat și de umezeală. Florile prezervate nu îți ocupă timpul cu întreținerea lor pentru a-și păstra aspectul catifelat, de proaspăt cules”, a spus Oprina pentru DC News.

Cea mai spectaculoasă livrare

”Fiecare livrare a mea este spectaculoasă! Clienții Dora Bloom îmi sunt la fel de dragi și sunt la fel de importanți, fie că sunt nepoți care oferă bunicilor floarea preferată (urându-le astfel "viață frumoasă mulți ani, în continuare"), fie că sunt părinți care oferă micuțului lor proaspăt-venit pe lume trandafirul care să reziste chiar până la majorat, fie că este un tânăr îndrăgostit care va șopti cu emoție un 'Te Iubesc!', fie că este o tânără care-și va păstra buchetul de mireasă intact, împreună cu amintirile din timpul slujbei de cununie. Ce să-ți spun: despre o livrare exact la ora 12 noaptea, despre un inel plasat între petalele unui trandafir, despre comenzile livrate la distanță în Anglia, Belgia, Franța, America și chiar Rio? Spectaculos, nu?”, a mai spus Oprina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel