Valentina incendiată. Circa 600 oameni la protestul ”LIVE” transmis de Spartanul

protest
protest

Un tânăr din Buzău, cunoscut drept Tayson Leonidas Spartanul, îi cheamă pe oameni în stradă, la Buzău, în fața blocului Valentinei, buzoianca de 21 de ani stropită cu benzină și incendiată sâmbătă dimineață.

Tânărul a transmis imagini live de la fața locului. Deși clipul era urmărit de circa 600 oameni, de protestat... nu protesta nimeni. Cel puțin, nu până la ora 14.05. Oamenii sunt așteptați, în continuare, să protesteze în speranța că se va face dreptate după moartea Valentinei.

VEZI ȘI: Cazul Buzău. Cine a ucis-o, de fapt, pe Valentina. Tăcerea care ascunde adevărul

Iată înregistrarea transmisă de tânărul din Buzău:

Amintim că marți seară, peste 100 de tineri au protestatat pe trotuarul din fața blocului Valentinei, buzoianca de 21 de ani stropită cu benzină și incendiată sâmbătă dimineață. Oamenii au zis că vor veni și în celelalte zile până când se va face dreptate. Este cel mai probabil prima mișcare de stradă de la Buzău – în afara celor cu teme politice – la care adunarea a s-a făcut pe Facebook.

Mobilizarea a fost uriașă. Au fost transmisii LIVE de la fața locului pentru ca oamenii să iasă în stradă în număr din ce în ce mai mare. Oamenii au aprins lumânări, au lipit pe peretele blocului fotografii cu Valentina și au scandat că vor dreptate. Și miercuri, 27 februarie, sunt așteptați buzoienii în stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel