Valentin Popa, ministrul Educației, concedieri

Valentin Popa, ministrul Educației, a început campania de concedieri în minister, vizate fiind persoanele detașate, potrivit Libertatea. 

Anunțurile de la Educație au declanșat un adevărat scandal, o serie de directori suspendându-se din funcție, iar alții refuzând să scrie notele de întrerupere a contractelor, potrivit surselor. Unei persoane chiar i s-a făcut rău la birou vineri, mai scrie sursa citată.

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, a declarat la Realitatea TV că acesta este un semn că, din cauza legii salarizării bugetare și a revoluției fiscale, fondurile de salarii nu mai ajung pentru plata actualilor angajați. Acesta se teme că statul va începe disponibilizări masive. "Primul efect a fost reforma fiscală și probabil al doilea este reducerea de personal. O restructurare a personalului. Am ajuns la situația în care am avut și trei șefi pe același post, care erau plătiți cu salariu de șef. S-au înmulțit șefii și nu a fost o organizare adecvată. Este un prost management care ar trebui să fie corectat", a declarat Bogdan Hossu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel