VALENTIN CHIȘ - EXATLON ROMÂNIA. Cine l-a înlocuit pe Andrei Stoica în echipa Faimoșilor - FOTO + VIDEO

Cosmin Cernat a anunțat cine îl va înlocui pe Andrei Stoica la EXATLON.

VALENTIN CHIȘ - EXATLON ROMÂNIA. Andrei Stoica, din cauza problemelor de sănătate, a părăsit competiția Exatlon. Astfel, după Anda Adam, eliminată prin vot, dar accidentată, și Ion Oncescu, cu probleme renale, încă un Faimos a plecat acasă. Accidentat la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, Andrei Stoica a ales să se retragă, întrucât starea medicală nu îi mai permitea să concureze la potențialul său maxim.

VALENTIN CHIȘ - EXATLON ROMÂNIA. Imediat după anunțul lui Cosmin Cernat cu privire la Andrei Stoica, a apărut o întrebare printre fanii emisiunii: cine va veni în locul lui Andrei Stoica? Unii dintre fani credeau că "poate vine fratele lui", însă nu a fost așa. Anunțul a fost făcut de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, miercuri, 7 martie.

VALENTIN CHIȘ - EXATLON ROMÂNIA. Așadar, în ediția de miercuri, Cosmin Cernat le-a făcut cunoștință Faimoșilor cu noul lor coleg. Aceste se numește Valentin Chiș, e poreclit Bruce. Este dansator profesionist și coregraf. De asemenea, e fost vicecampion național la tir sportiv.

(w670)

[citeste si]

VIDEO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel