Vâlcu - Stamule, schimb de replici: ”Exact strategiile PDL-iste!” Porumbel: Mă speriați!

Schimb de replici în platoul Antena! 

”Nu știu ce influență are Vasile Blaga, dar se simte revenirea stilului PDL-ist, se aplică exact strategiile de comunicare pe care le vedeam când era PDL în formă. E normal, pentru că se vizează același public.” a spus Val Vâlcu, la Antena 3. 

Întrerupt de liberalul Tănase Stamule, Val Vâlcu i-a spus: ”Vedeți cum activați mecanismele PDL-iste, întrerupând?”. ”Care sunt mecanismele astea?” a întrebat Stamule. 

”Ăsta pe care-l folosiți, exact ăsta, stilul acesta agresiv la adresa celorlalți, de punere la punct, de întoarcere a întrebării” i-a explicat Val Vâlcu. 

Ulterior, întrebat despre abuzurile în justiție, liberalul a întrebat ”în ce sens”. Solicitat să dea un exemplu de abuz în justiție, a continuat prin a întreba în ce sens. A dat exemplul lui Ludovic Orban, președintele PNL, cu precizarea că ”nu a fost niciun abuz, a avut încredere în justiție, s-a dus până la capăt și a fost achitat”. 

Schimb de replici Vâlcu - Stamule

”Dacă nu mă întrerupea, apucam să termin. Ideea este că deseori se pune întrebare ce rol are președintele, la ce mai câștigăm președinția dacă nu ne aduce și guvernarea. În cazul nostru, președintele este obligat să acționeze în favoarea partidului care l-a adus la putere, în cazul nostru presiunile pentru aducerea PNL la guvernare sunt mari. E un scenariu probabil și-i va fi defavorabil lui Klaus Iohannis” a completat Val Vâlcu. 

”Dar cine face scenariul ăsta? Ați auzit vreun membru al PNL ca să spună că o să-l închidem pe Dragnea?” a întrebat liberalul. 

Vâlcu: ”Aveți o obsesie cu Dragnea, eu spuneam că președintele încearcă să-și tragă guvernul său, așa cum a mai făcut-o”

Stamule: ”Prin vot, dom`ne, prin vot democratic!”

Vâlcu: ”Acum patru ani a fost prin vot?” 

Stamule: ”Păi dacă și-a dat demisia dl Ponta.”

Și social-democrata Elena Craioveanu a făcut un apel către liberal să nu mai țipe la ea în emisiunea. Cătălina Porumbel, moderatoarea emisiunii de la Antena 3 i-a spus lui Tănase Stamule, care este și profesor universitar: ”N-aș vrea să vin la un curs la dvs, dle Stamule, mă speriați”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel