EXCLUSIV  Vâlcov: S-a dorit să fiu racolat de KGB. Am refuzat acest lucru direct de la Gușă

Darius Vâlcov face afirmații grave la DCNews.  

”Se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, se știe că eu știu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoană, se știe că eu știu care a fost agentul lui de legătură, se știe că eu știu că s-a dorit să fiu racolat de KGB, dar am refuzat acest lucru, în direct de la Cozmin Gușă” a spus Darius Vâlcov, la interviul DCNews

El a adăugat că ”Probabil sunt lucruri grave pe care le spun, dar trebuie să le spun pentru că oamenii trebuie să le audă (...) Afirmațiile pe care le fac acum pot fi dovedite”. 

Întrebat dacă KGB acționează direct în România, nu prin membre state UE foarte puternice, precum Germania sau Austria, Darius Vâlcov a răspuns: ”Întrebați-l pe cel care l-a racolat pe Cozmin Gușă, pe dl Popa, care, împreună cu Cozmin Gușă au încercat să mă racoleze și pe mine”. 

”Sub această libertate a presei se ascunde instituții puternice ale statului și ale statelor. Când am ieșit și am spus ce se întâmplă la Digi și la Realitatea, imediat am fost sancționat și am fost întrebat ce am cu libertatea presei. Nimic, dar în momentul în care servicii secrete se ascund sub libertatea presei, e datoria noastră să le devoalăm”  a mai spus Darius Vâlcov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel