Urmărește emisiunea live


Vâlcov: Guvernul, granturi de 500 de mii de euro. Cine beneficiază

Bani
Bani

Guvernul a aprobat, prin Ordonanţa de Urgenţă privind măsurile fiscale, acordarea de granturi de până la 500 de mii de euro pentru toate societăţile comerciale, fundaţiile şi ONG-urile care doresc ca, de anul viitor, să construiască grădiniţe cu program sportiv, a declarat consilierul premierului pe probleme economice, Darius Vâlcov.

"Un alt punct de pe ordinea de zi a fost aprobarea în cadrul ordonanţei de urgenţă a posibilităţii de acordare de granturi de până la 500 de mii de euro pentru toate societăţile comerciale, fundaţiile şi ONG-urile care doresc ca, de anul viitor, să construiască grădiniţe cu program sportiv. Acestea vor trebui să aibă o suprafaţă de minimum 5 mii de metri pătraţi şi vor trebui să fie aprobate şi avizate de COSR. Este foarte important de reţinut acest lucru", a declarat Vâlcov, vineri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Fiind întrebat dacă despre acest program au avut loc discuţii cu omul de afaceri Ion Ţiriac şi dacă mai există şi altcineva interesat de proiect să construiască, Vâlcov a spus: "Unele idei le-am discutat".

"Nu e vorba de cineva interesat să construiască, am vorbit despre program, acum vom vedea cine va fi interesat în momentul în care îl vom lansa pe piaţă", a continuat consilierul premierului pe probleme economice.

El a punctat că, legat de acest program, trebuie luată în calcul "necesitatea" şi nu "oportunitatea".

"Avem nevoie de aceste grădiniţe şi, de fapt, părinţii din România au nevoie ca aceste grădiniţe să apară", a spus acesta.

Vezi și: Vâlcov: Susținea "ce nenorocire e asta pentru România". Lucrurile stau altfel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel