Vâlcean arestat după ce a agresat doi copii de 7 și 10 ani

Un bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind că a abuzat sexual doi copii, de 7 și 10 ani. Mama celor doi copii a denunţat faptele la Poliţie, spunând că bărbatul îi invita frecvent în locuința sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite școlare.

Mama a doi copii a sesizat miercuri Poliția Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual copiii, pe care îi invita frecvent în locuința sa, oferindu-le rechizite școlare. Polițiștii au descins la locuința bărbatului și au ridicat mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăți), DVD – CD (peste 200 de bucăți), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR și alte bunuri care interesează cauza, conform Mediafax.

Inițial, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru agresiune sexuală și corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite în formă continuată asupra a doi copii cu vârste de 10 și 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel