Vâlcea: Trei tineri, sub control judiciar după ce a bătut un bărbat şi pe fiul acestuia

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au dispus cercetarea sub control judiciar a trei tineri, printre care şi un minor, care în urmă cu patru zile au agresat fizic un bărbat şi pe fiul acestuia în faţa unui magazin din comuna Racoviţa, se arată într-un comunicat al Parchetului Vâlcea, trimis miercuri.

Potrivit sursei citate, măsura controlului judiciar pentru cei trei tineri va fi valabilă până pe 15 iulie, pe numele celor trei fiind pusă în mişcare acţiune penală pentru lovire, ameninţare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. 'Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 08.06.2019, în jurul orei 19.20, persoanele vătămate I. V. şi I. I. O. (tată şi fiu), în timp ce se aflau în zona unui magazin din comuna Racoviţa, sat Copăceni, judeţul Vâlcea, au fost agresate fizic de către inculpaţii Furdui Ion Elvis, Ursu George Fernando şi F. I. C. (minor), conflictul produs ducând la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceleaşi împrejurări cei trei inculpaţi au adresat ameninţări persoanei vătămate I. E. F. (sora persoanei vătămate I. V.), care încercase să intervină în aplanarea conflictului', au transmis procurorii vâlceni. Aceştia au menţionat că cel mai grav a fost lovit bărbatul, leziunile pe care acesta le are necesitând până la nouă zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Pe internet a apărut şi un filmuleţ cu bătaia de la Racoviţa şi în care se vede cum cei trei tineri îşi lovesc victimele cu pumnii, picioarele şi chiar cu o coasă, scandalul fiind oprit în momentul în care şi-au făcut apariţia poliţiştii, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel