Vâlcea: Serviciul de Ambulanţă a primit două ambulanţe ultramoderne de la Ministerul Sănătăţii

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a primit săptămâna aceasta încă două ambulanţe noi, din lotul de 23 promis anul trecut de Ministerul Sănătăţii, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea.

Potrivit acestora, cele două autosanitare primite sunt de tip C, cele mai moderne şi cu dotarea cea mai bună, ele urmând să rămână la sediul Ambulanţei din Râmnicu Vâlcea. 'Din ce am discutat cu directorul Ambulanţei Vâlcea, aceste ambulanţe sunt maşini de ultimă generaţie care sunt operaţionale chiar din momentul în care au fost aduse.

Nu doresc nimănui să aibă parte de aceste maşini, dar actul medical la nivelul judeţului va creşte în calitate şi în siguranţă pentru pacienţi şi asta mă bucură foarte tare în condiţiile în care avem în coordonare unităţi spitaliceşti , cum ar fi Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de la Mihăeşti, dar şi Spitalul de la Drăgoeşti.

Pentru Spitalul Judeţean Vâlcea, pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, aceste maşini sunt nu utile, ci foarte utile. Şi cei care lucrează pe aceste ambulanţe îşi pot face datoria în condiţii mai bune şi vor salva vieţi, ceea ce este foarte important', a spus preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, la predarea acestor autosanitare către Serviciul de Ambulanţă. În luna decembrie a anului trecut, Ambulanţa Vâlcea a mai primit încă şapte astfel de maşini noi, achiziţionate de autorităţile centrale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel