Bătaie ca în westernuri, într-un bar din Vâlcea

Poliție
Poliție

Cinci persone care au fost implicate într-un scandal, într-un bar din comuna Alunu, au fost reţinute marţi de poliţişti într-un dosar în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Loredana Sandu  a anunțat că în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci persoane care au provocat un scandal într-un bar din localitatea Alunu în noaptea de 8/9 iulie.

Acestea au fost încarcerate în cadrul CRAP Vâlcea, urmând ca mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu pentru luarea unei măsuri preventive. În urma scandalului trei persoane au fost transportate la spital, dar nu au rămas internate. Angajata unui bar din comuna Alunu a sesizat poliţia, în noaptea de 8/9 iulie, despre faptul că are loc un scandal. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi în urma cercetărilor au stabilit că mai mulţi tineri au intrat cu forţa în bar, au distrus bunuri şi au lovit trei persoane aflate acolo. În cauză poliţiştii au început cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel