Vâlcea: Bărbat evacuat din locuinţă după ce pe o reţea de socializare au apărut poze cu mama lui bătută

Un bărbat de 54 de ani din Păuşeşti-Măglaşi s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi a primit şi ordin de evacuare a locuinţei, după ce pe o reţea de socializare au apărut fotografii cu mama lui bătută, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi s-au deplasat la locuinţa celor doi, constatând că femeia în vârstă de 72 de ani fusese agresată de fiul ei în urmă cu câteva zile. 'La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din Păuşeşti-Măglaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o reţea de socializare au fost postate fotografii cu o femeie, din comună, care prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei, consemnându-se că aceasta ar fi fost agresată de fiul ei. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa femeii, unde au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, la data de 2 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, bătrâna de 72 de ani, ar fi fost agresată de fiul său de 54 de ani. Bătrâna a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească sau solicitarea unui echipaj medical', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. El a menţionat că pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu, acesta fiind obligat să evacueze locuinţa şi să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de mama sa, poliţiştii întocmindu-i, totodată, şi dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de violenţă în familie, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel