Val Vâlcu, DENUNȚ la adresa Poliției. Furt, imagini din cartierul Tei

Adrian Puiu a publicat pe un grup de pe Facebook o filmare a unui furt dintr-o mașină care a avut loc în noaptea de 28 spre 29 ianuarie în Cartierul Tei din București.

"Revin cu o filmare completă a furtului din cartierul Tei. Vă rog distribuiți, poate reușim să îi găsim pe "binevoitori" și nu o mai pățesc și alții", a scris Adrian Puiu în dreptul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că bărbatul ar trebui să se lase păgubaș, dat fiind faptul că a avut o experiență asemănătoare și nimănui din secția 7 de Poliție nu i-a păsat.

"Anul trecut, în același cartier, mașina parcată o oră a fost spartă, seara, nu în miezul nopții. Polițistul NU a luat amprente, a făcut o poză și a aruncat dosarul la sertar, așteptându-ne să lăsăm baltă cazul. Nici nu l-a înregistrat, vreo două zile, să se ferească de AN. Nici nu ne-a spus că trebuie să demarăm proceduri pentru asigurare. Nimic. Abia aștepta să dispărem din viața lui. Apoi m-a pus, timp de peste o lună, pe drumuri, pentru autorizația de reparație: ba că e în concediu, ba că s-a închis registratura (trebuie să-ți iei concediu, că ei lucrează doar dimineața, seara nu poți decât să depui reclamații). Cred că ar trebui postată o filmare și de la Secția de poliție plus ceva cercetări (niște teste, ceva disciplină, o comparație cu rezultatele altor secții, ceva schimbări la vârf). Altfel, degeaba căutați hoțul/hoții din parcare", a scris ziaristul Val Vâlcu pe Facebook, acolo unde a distribuit și filmarea cu furtul din cartierul Tei.

Jurnalistul a spus că vrea să vadă cum se va soluționa acel dosar și, mai ales, cum s-ar putea rezolva dacă polițistul nu a luat amprente și nici nu a căutat camerele de supraveghere. Probabil îi era clar că nu va găsi niciodată hoțul și, în acest caz, de ce să se mai deranjeze.

[citeste si]

Dumneavoastră ați trecut prin astfel de situații?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel