EXCLUSIV  Vadim Tudor - DIABET. Greșeala care aduce moarte. Ce spune academicianul Ifrim

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 66 de ani. Decesul său a fost fulgerător. 

Chiar dacă se știa că suferă de diabet, nimeni nu se aștepta ca politicianul să moară atât de repede, mai ales că o astfel de boală poate fi ținută în frâu cu un stil de viață sănătos și cu un anumit regim.

Invitat la interviurile DC News, academicianul Mircea Ifrim a spus ce greșeală a făcut Corneliu Vadim Tudor. Marele profesor a declarat că politicianul nu a vrut să țină regim.

"Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru nu voia să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Coneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici nu a ținut cont de ce trebuia să facă", a zis academicianul Mircea Ifrim.

Iată răspunsul integral:

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București – d. 14 septembrie 2015, București) a fost un scriitor, politician și publicist român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar.

[citeste si]

A fondat Partidul România Mare (PRM). Apogeul carierei sale politice l-a atins în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale. A fost învins în al doilea tur de Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel