Vacanțele piloților au dus la anularea a zeci de zboruri

Peste 27 de curse aeriene au fost anulate după ce piloții au intrat în concediul legal. Compania se vede nevoită fie să reprogrameze cursele fie să ramburseze integral costul biletelor, transmite The Sun.

Compania aeriană Flybe a anulat 27 de zboruri în Regatul Unit și a declarat că vacanța piloților a fost unul dintre motivele acestor anulări. Sute de pasageri furioși au fost afectați de aceste anulări.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Flybe a declarat pentru The Sun: "Flybe își cere scuze sincere tuturor clienților și partenerilor noștri afectați de anularea zborurilor actuale. Deși 95% din zborurile din Flybe funcționează conform normelor, recunoaștem impactul acestor anulări. Facem tot posibilul pentru a atenua impactul situației actuale care a apărut datorită unei combinații de factori, inclusiv sezonalitatea, concediile piloților, sărbătorile de Paști, restructurarea de bază și lipsa de piloți din întreaga industrie pe care Flybe le-a evidențiat în ultimele luni".

"Toți cei afectați au primit un email și au fost informați că pot re-rezerva pentru a călători pe un zbor alternativ sau pentru a solicita o rambursare completă", mai transmite compania.

Vezi și: Frans Timmermans avertizează Guvernul Dancilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel